Skip to main contentSkip to footer

Onat Alçı A.Ş

Anasayfa » Onat Alçı A.Ş
  • Sektör

    SEKTÖR

    Paket Arıtma Tesisi (Evsel)

  • Yapım Yılı

    YAPIM YILI

    2014

  • Bölge

    LOKASYON

    Gölbaşı / Ankara

  • Kapasite

    KAPASİTE

    100 Kişi / Gün Kapasiteli

  • Proses

    PROSES

    Paket Arıtma Tesisi

  • Proje Detayları

    PROJE DETAYLARI

    Onat Alçı A.Ş ; Gölbaşı / Ankara tesislerine 100 / Kişi / Gün kapasiteli paket arıtma sistemi, mekanik ekipman imalatları ve proje onay işlemleri tamamlanmıştır.

PROJE RESİMLERİ

Neden Arsistek Arıtma ?

Ekip, sistemi kısa sürede kurar ve hızla devreye alır. Ayrıca düşük enerji tüketimi, işletme maliyetlerini önemli ölçüde düşürür. Bu nedenle altyapısı sınırlı bölgelerde çevre dostu arıtma çözümleri sunar. Şantiyeler, siteler, oteller, fabrikalar ve Toki projeleri için verimli sistemler tasarlarız. Bununla birlikte mezbaha, süt entegre ve gıda tesisleri gibi endüstriyel alanlarda da yüksek performans sağlarız.

ARSİSTEK mühendislik ekibi, her projeyi baştan sona yönetir. Uzmanlarımız sistemi tasarlar, kurar ve performansını düzenli olarak izler. Ayrıca bakım desteğiyle sistemin ömrünü uzatır. Çelik tanklar, biyolojik paket arıtma, yağ tutucu, kimyasal arıtma ve dezenfeksiyon üniteleri güçlü sonuçlar üretir.

Benzer projeleri incelemek için Hizmetlerimiz sayfasına göz at.
Soruların için İletişim sayfamızdan bize ulaş. Atıksu arıtma hakkında genel bilgi almak istersen Atıksu Arıtma – Wikipedia bağlantısını incele.