Skip to main contentSkip to footer

Oylat Kaplıcaları A.Ş

Anasayfa » Oylat Kaplıcaları A.Ş
  • Sektör

    SEKTÖR

    Otel – Termal Tesis

  • Yapım Yılı

    YAPIM YILI

    2016

  • Bölge

    LOKASYON

    İnegöl / Bursa

  • Kapasite

    KAPASİTE

    1000 m3 / Gün – Otel Kanalizasyon Atıksu Arıtma

  • Proses

    PROSES

    Biyolojik Atıksu Arıtma Tesisi

  • Proje Detayları

    PROJE DETAYLARI

    Oylat Kaplıcaları A.Ş ; Bursa / İnegöl tesislerinde 1000 m3/ gün kapasiteli ” Atık Su Arıtma Tesisi “ ve proje onay işlemleri tamamlanmıştır.

PROJE RESİMLERİ

Neden Arsistek Arıtma ?

Ekip, sistemi kısa sürede kurar ve hızla devreye alır. Ayrıca düşük enerji tüketimi, işletme maliyetlerini önemli ölçüde düşürür. Bu nedenle altyapısı sınırlı bölgelerde çevre dostu arıtma çözümleri sunar. Şantiyeler, siteler, oteller, fabrikalar ve Toki projeleri için verimli sistemler tasarlarız. Bununla birlikte mezbaha, süt entegre ve gıda tesisleri gibi endüstriyel alanlarda da yüksek performans sağlarız.

ARSİSTEK mühendislik ekibi, her projeyi baştan sona yönetir. Uzmanlarımız sistemi tasarlar, kurar ve performansını düzenli olarak izler. Ayrıca bakım desteğiyle sistemin ömrünü uzatır. Çelik tanklar, biyolojik paket arıtma, yağ tutucu, kimyasal arıtma ve dezenfeksiyon üniteleri güçlü sonuçlar üretir.

Benzer projeleri incelemek için Hizmetlerimiz sayfasına göz at.
Soruların için İletişim sayfamızdan bize ulaş. Atıksu arıtma hakkında genel bilgi almak istersen Atıksu Arıtma – Wikipedia bağlantısını incele.